Аз обичам София

Мартин Заимов и Николай Спасов символично разрязаха синя торта с изписан номер 8 на нея – специален подарък за всички софиянци

Състоянието на Женския пазар бе основната тема в дискусията на Мартин Заимов с граждани в район Възраждане пред Щаба на колела "Аз обичам София".

Пред него беше представен проектът за новата визия на пазара, който все още не е реализиран. Граждани от района предложиха от пазара да бъдат махнати незаконните сертии, да бъде почистван всеки ден, да има регламентирано работно време, други.

Пред Щаба на колела се появи и управителят на Женския пазар г-н Любен Вичев. Той заяви, че пазарът се чисти, но не и тротоарите пред и около него. "Годишно пазарът има приходи от около 2 млн. лева, от които 600 хил. са печалба, която отива в бюджета на общината" стана ясно още от думите на Вичев.

"Продавачите на пазара трябва да имат съзнание", коментираха част от тях отговор на това, какво трябва да се направи, за да е по-чисто. "Не трябва да се забравя обаче, че общината също има отговорност за състоянието на пазара", допълни Заимов.

Около Щаба на колела "Аз обичам София" беше организирана музикална програма за кандита за кмет на София Мартин Заимов и кандидатите за кмет и общинските съветници от общината. В началото той беше представен, заедно с кандидата на кмет на община Възраждане Николай Спасов и кандидатите за общински съветници от района Мариана Маноловска и Борислав Бориславов.

В обръщението си към събралите се хора Мартин Заимов заяви,. "Основната задача на кмета е всички да са доволни. Това аз мога да го правя. В работата си никога не съм се оплаквал от други хора, за разлика от бившия кмет Бойко Борисов, на когото все някой е виновен". "Обещавам да изпълнявам решенията на Общинския съвет, ще ви дам възможност да ме контролирате. Който има нужда да ме види, да говори с мен ще може да го направи или ако ме няма – да говори с правилния човек. Ако той не се отзове, не си свърши работата - ще бъде изгонен".

"Общината е изключително богата. Проблемът е, че няма добър кмет и добра администрация" убеден е Заимов.

Кандидатът за кмет на район Възраждане Николай Спасов обеща, че ще изпълни предизборната си програма стриктно. "Омръзнало ми е от всички неуредици, искам това положение да се промени" заяви той, като се обърна към хората с призива и те да помагат. Николай Спасов каза, че иска като стане кмет да осъществи своята мечта – да направи парка, да върна отново цирка и да направи спортна зала.

От своя страна Мартин Заимов обеща, че като стане кмет няма да има нужда Общинският съвет да върши работата на администрацията.

"Проекти, които не се харесват на гражданите няма да има в София. Когато стана кмет цялата информация за Софийска община ще бъде качена в интернет и всеки ще има достъп до нея." убедено заяви Мартин Заимов пред събралите се софиянци.

Последва символично разрязване на синята торта с изписан номер 8 на нея – специален подарък за всички софиянци от Мартин Заимов и Николай Спасов.

КОМЕНТИРАЙ
  Въведете кода
ВКЛЮЧИ СЕ!

Публикувай тук важните за теб теми

В Обектив докладвай за прболемите в твоя квартал

Създай си приятели - с опцията за лични съобщения

ПИСНА МИ! - гласувай за най-горещите проблеми

Нов ПотребителВход
АКТУАЛНО КАЛЕНДАР
RSS

Петър Москов: "Алианс за София" ще бъде опозиция на управлението на Борисов

Извадка от пресконференцията в "Синият лъв"

Споразумение за принципите за работа в защита на интересите на гражданите на София

Видео: Пресконференцията на Мартин от 29.10.2007

Сряда, 31-ви октомври: Пресконференция на избраните за общински съветници от Алианс за София.

Пресконференция на Мартин Заимов – 29.10.2007

Жалба от Мартин Заимов, относно прозрачността на бюлетините

Мартин Заимов за изборите - bTV

Мартин Заимов: Винаги ще бъде опозиция на Бойко Борисов

Мартин Заимов: Зад мен застанаха демократично настроените хора в София

 
НОВИНИ НА ТВОЯ E-MAIL