Аз обичам София

Сайтът на Мартин Заимов е чест за всеки политик, според „Интернет общество - България”

Наблюдението на "Интернет общество – България" относно кандидат-кметската кампания в София показва, че сайтът на Мартин Заимов изпреварва с няколко обиколки интернет страниците на противниците си. Ето го и самото им становище:
 
”Считаме, че програмата и представянето в Интернет на кандидата за кмет на София Мартин Заимов е на ниво, което би правило чест на всеки политик. Поддържането на личен блог е допълнителен плюс за г-н Заимов. Информацията от сайтовете му може да се разпространява при условията на "Криейтив комънс", което е изключително важно за гражданското общество у нас, а и предполага, че същото ще се случи с информацията на сайта на град София, ако той бъде избран за кмет. В допълнение, не можем да не отбележим, че вече няколко от най-известните български блогъри изразиха подрепата си за Мартин Заимов – знак за съпричастност, който сам по себе си е показателен. И сайтът на кампанията, и сайтът на Заимов имат форуми за връзка с Интернет-потребителите, в които кандидат-кметът участва лично.„

Ето ги оценките за интернет-представянето и на другите двама основни кандидати:

Сайтът на Бойко Борисов прави впечатление с това, че цялата информация при него е © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ от кандидат-кмета. Впрочем, същото е положението и на сайта на София в момента. В предизборния сайт присъстват предимно съобщения от прес-центъра. Няма форум. Няма възможност да се получат отговори лично от г-н Борисов. Няма обратна връзка. Интервютата с г-н Борисов са от септември и август т.г.
 
Сайтът на Бриго Аспарухов е правен също с добри намерения, но за съжаление към този момент (15-и октомври) има множество секции, които не са попълнени. Информацията може да се разпространява при условията на "Криейтив комънс" - отново положителен пример. Има форум, но само с едно мнение. Интервютата с г-н Аспарухов са от септември. Фотогалерията изисква познания по английски, за да бъде разглеждана.

КОМЕНТИРАЙ
  Въведете кода
ВКЛЮЧИ СЕ!

Публикувай тук важните за теб теми

В Обектив докладвай за прболемите в твоя квартал

Създай си приятели - с опцията за лични съобщения

ПИСНА МИ! - гласувай за най-горещите проблеми

Нов ПотребителВход
АКТУАЛНО КАЛЕНДАР
RSS

Петър Москов: "Алианс за София" ще бъде опозиция на управлението на Борисов

Извадка от пресконференцията в "Синият лъв"

Споразумение за принципите за работа в защита на интересите на гражданите на София

Видео: Пресконференцията на Мартин от 29.10.2007

Сряда, 31-ви октомври: Пресконференция на избраните за общински съветници от Алианс за София.

Пресконференция на Мартин Заимов – 29.10.2007

Жалба от Мартин Заимов, относно прозрачността на бюлетините

Мартин Заимов за изборите - bTV

Мартин Заимов: Винаги ще бъде опозиция на Бойко Борисов

Мартин Заимов: Зад мен застанаха демократично настроените хора в София

 
НОВИНИ НА ТВОЯ E-MAIL