Аз обичам София

Отварянето на Ариана не е никаква заслуга на Борисов.

Всички документи и разрешителни за разполагането на „Щаба на колела” при езерото „Ариана” са редовни, което се потвърждава и от проверката на инспектората, която не успя да намери каквито и да било нарушения. Относно действията на шофьора на нашия камион – ако той по някакъв начин се е проявил некоректно,то ще си получи съответното и ще бъде наказан.

Колкото до хвалбите на Борисов, че е отворил „Ариана”, той за пореден път се опитва да използва едно събитие за собствени ползи и цели. Той обаче няма абсолютно никаква заслуга за възстановяването на езерото. Облагородяването на „Ариана” се дължи на силите и волята на един конкретен инвеститор, който е поел един значителен риск въпреки много успешния си софийски бизнес с комплекса „Син сити”. Бойко Борисов може да говори относно Ариана само по един единствен въпрос и той е: защо не е направил нищо от февруари 2006, когато е получено разрешението за възстановяване на езерото от областния управител на София, до преди няколко месеца. Отварянето на Ариана се случва не благодарение на Борисов, а въпреки него.

По повод на заплахите за солени глоби трябва да се каже, че доскорошния кмет на София не би трябвало дори и да се опитва да си приписва каквито и да било наказателни способности, защото само на няколко метра е най-плачевния пример за неговата некомпетентност. Нищожната глоба от 150 000 лева, която бе наложена за вълничките на  Цариградско шосе по никакъв начин няма да успеe да покриe разходите за поправяне на щетите. На София й трябва истински контрол, контрол от който наистина боли.

КОМЕНТИРАЙ
  Въведете кода
ВКЛЮЧИ СЕ!

Публикувай тук важните за теб теми

В Обектив докладвай за прболемите в твоя квартал

Създай си приятели - с опцията за лични съобщения

ПИСНА МИ! - гласувай за най-горещите проблеми

Нов ПотребителВход
АКТУАЛНО КАЛЕНДАР
RSS

Петър Москов: "Алианс за София" ще бъде опозиция на управлението на Борисов

Извадка от пресконференцията в "Синият лъв"

Споразумение за принципите за работа в защита на интересите на гражданите на София

Видео: Пресконференцията на Мартин от 29.10.2007

Сряда, 31-ви октомври: Пресконференция на избраните за общински съветници от Алианс за София.

Пресконференция на Мартин Заимов – 29.10.2007

Жалба от Мартин Заимов, относно прозрачността на бюлетините

Мартин Заимов за изборите - bTV

Мартин Заимов: Винаги ще бъде опозиция на Бойко Борисов

Мартин Заимов: Зад мен застанаха демократично настроените хора в София

 
НОВИНИ НА ТВОЯ E-MAIL