Аз обичам София

Скромна критика от потенциален гласоподавател

Одобрявам и съм приятно изненадан от този сайт, и от клипчетата в които Мартин Заимов говори за важните проблеми с които трябва да се справи по време на евентуалното си управление като кмет, но не ми харесва, че не споменава големината на бюджета, и парите необходими за всяка една от идеите му, а решенията са споменати популистки, но леко мъгливо и всичко е "ще, ще, ще..." без числа и точни срокове. За съжаление платформата му леко ми напомня "Ще оправя София за 800 дни...", а не ми се иска да е така.
Като гласоподавател, чакам с нетърпение дебатите и се надявам там да разбера, колко е бюджета на общината, как той би могъл да нарасва/Чрез общинските фирми и т.н./ и как и къде има ще се вложат тези пари, какъв ще е ефекта. Искам да видя една дългосрочна програма, със всички цели, начина за постигането им, цената която ще коства това и доказателство, че човека за когото ще гласувам, заслужава моят разумен глас, а не го избирам заради чаровната му усмивка или многото мъгляви обещания.
Моят съвет като гласоподавател към господин Мартин Заимов е да участва във възможно най-много дебати и да покаже че знае, какво трябва да прави като кмет. Вярвам, че не само аз, но и всички разумни софиянци ще гласуват за човек със ясни цели/Какъвто господин Мартин Заимов е/, но и за човек, който знае и прави сметка, как ще ги постигне, а не познатото ни от много години "ще, ще, ще..."

КОМЕНТИРАЙ
  Въведете кода
ВКЛЮЧИ СЕ!

Публикувай тук важните за теб теми

В Обектив докладвай за прболемите в твоя квартал

Създай си приятели - с опцията за лични съобщения

ПИСНА МИ! - гласувай за най-горещите проблеми

Нов ПотребителВход
 
НОВИНИ НА ТВОЯ E-MAIL