Аз обичам София

Какво ли не е важно?

Ще карам подред.
1.Осемнайсет годишното бездействие на всичките изредили се правителства по проблема-боклука на София.До сега можеше да бъдат построени пет заводи за преработка на същият на петкратно по ниска цена от тази която взеха братята "вълци"
2.Мърсотията.Софея е измита за този същият период не повече от пет пътии и то предимно центъра.Покрайнините нито веднаж.Каналите за оттичане на дъждовната вода са запушени и никой не го е еня за това.
3.Безбройните дупки.
4.Безразборното стоителство.Който не е поискал,той не е разкопал,затворил тротоар или дори плотно без да го интерисува нищо и без някой да му потърси сметка.
5.Превръщането на цяла София в един платен паркинг,без да се правят такива така,че улиците да останат свободни за минаване на коли и пешеходци.
6.Кабелни и други оператори опасоха с паяжини от кабели блоковете въпраки забраната,защото няма кой да им потърси сметка.
7.Но не на последно място, а може би трябва да е на първо:СПИРАНЕТО НА КРЕМИКОВЦИ,ЗАЩОТО САМО ТОЗИ КОЙТО НЕ Е МИНАЛ ОТ ТАМ НЕ Е УСЕТИЛ ЗЛОВОНИЕТО КОЕТО СЕ НОСИ И ТРОВИ СОФИЯ И ЦЯЛОТО СОФИЙСКО ПОЛЕ.!!!!!!!!!!!!
Нямам готовност за снимки,но ако този сайт остоне и тово ще направа,ще ви пратя толкова,че окото ще ви се уплаши.

КОМЕНТИРАЙ
  Въведете кода
ВКЛЮЧИ СЕ!

Публикувай тук важните за теб теми

В Обектив докладвай за прболемите в твоя квартал

Създай си приятели - с опцията за лични съобщения

ПИСНА МИ! - гласувай за най-горещите проблеми

Нов ПотребителВход
 
НОВИНИ НА ТВОЯ E-MAIL