Аз обичам София

To whom it may concern

Този сайт ще се развие ли по някакъв начин, или ще остане паментик на предизборната кампания? Доколкото си спомням, идеята беше той да се превърне в събирателна точка на гражданската активност и идеите, свързани със София. Има хора, които продължават да възлагат надежди на сайта. Аз лично се регистрирах в него след изборите, защото потенциалът на този сайт за мен надхвърля предизборните му функции. Доколкото съм следила броя на потребителите, и други са го направили.

Така че... ехо? Проба, проба...


КОМЕНТАРИ
20
DtglqpScunk
google.com - #000999uuquuqyshshshx
19
DphckmScunk
google.com - #utututyyyyyyyy777777
18
Swimmerbog
17
Име
Koloklin CapsuleKoloklin Capsule
16
Таня Соломонова
Да ни е честита Новата 2008 година!
Да е здрава, спорна и добра за всички ни!
@ Явор
Благодаря за информацията!
Да се надяваме, че СДС проявява интерес към сайта "Обичам София" и съответно ще прочетат и научат за абсурда да няма никаква обратна връзка с тях. Нищо не пречи да се сложи в сайта на СДС email адреса на г-н Юруков, посочения от Вас адрес на г-жа Божкова, или някой друг, по тяхна преценка.
Кой знае, може пък и ТЕ да се събудят?! По-добре късно, отколкото никога!
Поздрави!
15
Явор
Таня,

Ето адрес на ръководителката на прес центъра на СДС -- gbojkova@sds.bg, г-жа Божкова. По време на кампанията се обадих в централата и поисках адрес на прес центъра, за да ги помоля да сложат линк към сайта на Мартин Заимов. Наистина е абсурдно, че няма адреси за контакт в сайта им. Щастлива Нова година!
14
Кефчо (Кеворк Алтънян)
Весела Коледа, Таня!
13
Таня Соломонова
Ех, т.н. Кефчо! Вие май наистина сте от хората, които НЕ знаят кога да спрат, без значение дали са прави, или не са, за едно или друго нещо. Да, за този тип хора най-важното е да удовлетворяват собственото си самолюбие!
Щом това Ви харесва, Ваша воля, бъдете жив и здрав!
И все пак, ако обичате, не раздавайте уроци по вероизповедание! Нито някой Ви ги е искал, нито сте достатъчно грамотен, за да го правите! Иде наистина много хубав, Светъл празник, и бъдете така добър да не квалифицирате който и да било човек - какъв е, що е! Поне толкова, ако не друго, би трябвало да знаете относно ценностите на християнството.
Още веднъж от сърце желая на всички, които посещават този сайт, хубав и Светъл празник!
12
Кефчо
Давай Таня, давай! Той все някога ще то отговори...
И празниците, които чакаме не са Светли (Светли са Великденските празници). И да се показва християнство в сайта на безбожника Мартин е глупаво.
Най ми е жал за тези, които са се изтипосали на видое-клипчетата на тази страница. Някои от тях са много, много симпатични. Но и тях са ги излъгали здраво.
11
Таня Соломонова
Хубаво посрещане на наближаващите Коледни празници на всички, посещаващи този сайт!
А на неуморните зложелатели бих искала само да припомня, че злостта не е донесла никому добро и винаги се връща като бумеранг при своите автори.
С най-добри пожелания към всички за Светли празници, здраве, късмет и добруване през идващата 2008 година!
10
кефчо
Мдааааа....!
9
кефчо
Ето ме, без компания. Май и тук никой не ви отговаря за двете групи...Кофти ви е, нали! Може би това е добре за вашите души...
8
Светла Енчева, 43 г. кв. Западен парк
Не съм съвсем съгласна, Таня. Мартин Заимов все пак е заместник председател на СОС. Като такъв, би следвало да има какво да каже. Най-малкото да държи избирателите си в течение какво се опитва да постигне. Или поне да взима отношение по актуални проблеми - било свързани със София, било други. На Мартин Димитров също не му е лесно в СДС, но това не го кара да си спре блога.

Що се отнася до Юруков, блогът му не изглежда да има много посетители. Та ако се остави коментар там, може и да не го види никой освен него (и мен, хехе)... ако сме достатъчно оптимистични да смятаме, че той ще го види. Та така СДС комуникира с публичността, хмдааааа... (Имам предвид, че никъде в сайта им не видях email адрес).
7
Таня Соломонова
Светла, човек пише там, където очаква да бъде чут! Но Вие ми давате добра идея: от ПРИНЦИПНА гледна точка е правилно да изпратя същия текст и на Юруков!!! Не знам, обаче, къде да му намеря email адреса.
Що се отнася до блога на Заимов, моля Ви, добре ме разберете: аз не оневинявам Заимов, може би просто в повече проявявам разбиране, в смисъл - според мен на днешен етап в блога си Заимов би могъл без притеснение, свободно, да пише , например,за времето. Мисля, че нито на Вас, нито на мен ни е потребно да получаваме информация за времето по този път. Затова за мен лично, подчертавам, отговорност носят преди всичко двете партии, издигнали кандидатурата му за кмет. А това, че Заимов и до ден днешен продължава да мълчи си е за негова сметка като политик във времето напред!
6
Таня Соломонова
Лично аз смятам да държа отговорни за грозната история със сайта/вкл.блога двете партии, издигнали кандидатурата на М.Заимов за кмет. Това не е в защита на Заимов, просто излизам от реалностите - той не е мажоритарен кандидат. В тази връзка на 2.12. изпратих email до И.Костов със запитване и упрек относно "съдбата" на сайта/вкл.блога. Питането ми е за същото, което се говори тук. А упрекът е в смисъл, че не обръщането на внимание от никого, в конкретния случай грозната история със сайта/блога, е поредното неуважение към гражданина в РБ и неглижиране на неговата гражданска позиция. Текстът на emaila завършва с припомнянето, че този гражданин е както вчерашният, така и утрешният гласоподавател и, че отсъствието на гражданина или опитът за "задушаването" му води там, където днес, за жалост, се е озовала Русия.
Дали този email ще стигне до И.Костов нямам представа. Все пак преди време, при изпратен тогава от мен email пак до И.Костов, след месец Вили Лилков ми отговори по конкретното питане, извинявайки се за закъснелия отговор.
5
Светла Енчева, 43 г. кв. Западен парк
Ура!!! Признаци на живот!
Име, поздравления, че все пак някой се занимава със сайта! Ще почакаме, ще видим...
4
Име
В момента се обсъжда понататъшната поддръжка на сайта :) Сайтът със сигурност ще продължи.
3
Светла Енчева, 43 г. кв. Западен парк
Знам, Борис. Казах го за успокоение. Защото в този сайт просто нищо не се прави.
2
Boris
Ако сте чели в “За града” там се коментират статии, а не теми и идей, така че той не е алтернатива.
1
Лили Христова кв. Лозенец
Няма отговор...
Освен ние да си го поддържаме, но пък тогава защо да не си направим нов, наш си?
КОМЕНТИРАЙ
  Въведете кода
ВКЛЮЧИ СЕ!

Публикувай тук важните за теб теми

В Обектив докладвай за прболемите в твоя квартал

Създай си приятели - с опцията за лични съобщения

ПИСНА МИ! - гласувай за най-горещите проблеми

Нов ПотребителВход
 
НОВИНИ НА ТВОЯ E-MAIL