Аз обичам София

Откровеното порно по бордовете на София и по РЕП- овете, за Телевизията да не говорим...

Здравейте,
от много време си задавам въпроси отностно нашите деца.
Един фрапиращ въпрос е темата, която пускам.
За да спечелят пари агенции и община не обръщат никаква внимание на бордовете, от които крещи най-вулгарна простащина и порнография. Тук не говоря за кампанията на кандидат кметовете, макар че и това спокойно може да влезе в графа "порно".
Имам син на 7 години, които се чудя как да опазя от подобно извращение. Аз давам пари за уроци по музика, скъпи енциклопедии и т. н....само и само детето да има добър поглед, изчистен, да стане достоен човек, ... а в същото време, някоя безпардонна рекламна агенция или списание или фирма или казино или политик е снимал поредната гола девойка със звездички на циците и я е изтипосал в многократен тираж по цяла София!!! Как да го опазя!? Как да ги затворя тия детски очи да не гледат това, сластно и долно падение на нацията ни.
Това го няма в нито една столица по Европа!!! Идете и вижте г-да кандидат кметове!
Затова нашите деца, ще слушат чалга и ще искат да гледат ТВ игре от рода "Искушението на незнам си какво..." защото на улицата за път към у-ще го посрещаме с поредната голотия.
Бъдешия КМЕТ, за да е наистина КМЕТ трябва да се заинересува от това, а не само за парите, които пребира Общината от подобни бордове и реклами.
Аз съм изключително възмутена и от РЕП- овете, от които се гледат голи незадоволени "очи" и това е пред погледа пак на децата ни. Немога спокойно да го пратя да си купи списание или нещо друго... незнам за каква демокрация говорим изобщо.
Ако искаме да имаме бъдещо поколение, трябва да ни е грижа за това какво гледат нашите деца на улицата, по РЕП-овете, по ТВ, какво слушат и с какво им храним душите. Защото каквото "яде" човек - такъв е!
Моля за вашата подкрепа по темата!

КОМЕНТИРАЙ
  Въведете кода
ВКЛЮЧИ СЕ!

Публикувай тук важните за теб теми

В Обектив докладвай за прболемите в твоя квартал

Създай си приятели - с опцията за лични съобщения

ПИСНА МИ! - гласувай за най-горещите проблеми

Нов ПотребителВход
 
НОВИНИ НА ТВОЯ E-MAIL