Аз обичам София

Пресконференция на Мартин Заимов – 29.10.2007


Мартин Заимов: Благодаря на всички.

Ще започна с това… Много сме доволни от резултатите от изборите. Много…

Ще ви кажа и защо сме доволни – доказахме, че Държавна сигурност отива в миналото. Осуетихме надеждата им, че могат да управляват каквото и да било в България. Няма да спрем да ги бием. Разчитам на социалистическата партия да се отърве от Държавна сигурност, за да може да носи отговорност и за да може да върши работа в името на собствените си избиратели. Разчитам г-н Борисов да се отърве от тайни ченгета от миналото, за да може евентуално, някой ден, действително да му повярваме – сериозните, разумните хора в тази страна. Поздравявам го, разбира се, за изборния резултат. Той има първото място независимо, че за всички нас гласуваха много малко хора и в крайна сметка по-малко от един на петима софиянци си избраха нашият кмет. Но, това не е отговорност на софиянци. Това е отговорност на грешките от миналото, които, аз обещавам от тук-нататък да поправям. След като категорично победихме държавна сигурност, от сега-нататък ще покажем, че покажем, че трябва да бъде победена и некомпетентността, защото това е друг голям проблем. Тепърва ще се сблъскваме с него. Защото много хора, за две години, изобщо не са вникнали в проблематиката на управлението на един град, а не им е и работа. Повярвали са за пореден път на празни приказки. А нашата работа, ще бъде оттук нататък да покажем как да се оправят проблемите на града.

Преди няколко часа г-н Цветанов, един от подгласниците на г-н Борисов, съвсем ясно каза, че те биха искали да предизвикат по-ранни парламентарни избори, което е техния начин да си осигурят вратичка към бягство, специално в София. Аз ви уверявам, че оттук-нататък г-н Борисов и неговият екип ще търсят непрекъснато изход. Ще търсят непрекъснато начин, да се оправдават за несвършената работа. Да, но сега вече няма да могат да се оправдават с общинския съвет, защото нашата група ще работи за София. Другите общински съветници – ще видим. Имам някои съмнения, защото много от тях нищо не разбират. Пак някой ще се учи на наш гръб. За много години, много хора, все се учиха на наш гръб.

Бих искал да използвам случая да изразя огромното си недоволство и огромното недоволство на всички, които гласуваха за нас и на всички присъстващи, от работата на общинската избирателна комисия. Това е скандално лоша работа за българската демокрация. Организацията и подготовката на изборите, включително и начинът, по който бяха направени и се попълваха и се слагаха в урните бюлетините, е абсолютно безобразен. Няма кой друг, съд, или друг компетентен орган да поиска отговорност от лицата, които са подредили нещата по този начин. Аз се обръщам към четвъртата власт – моля ви, вярвайте в българските институции, вярвайте в българската демокрация и не позволявайте на неспособни хора да създават условия, в които не може свободно да се гласува. Освен това, категорично ще настояваме за ново преброяване, защото знаем за много случаи, но за два сме сигурни – единият е в Банкя, може би не случайно, другият в Панчарево, за там не мога да преценя – но има измама, констатирана измама. Така че искаме ново преброяване. Не защото се съмняваме в успеха на г-н Борисов – напротив, поздравявам го за неговият успех. Поздравявам и неговите избиратели.

Искам също още веднъж да напомня, че независимо, че г-н Борисов и аз няма да сме на балотаж в неделя, има една група много читави хора, които сега ще си позволя да изброя и повечето от които са тук, които ще бъдат на балотаж следващата неделя и аз призовавам хората, не само които са гласували за мен и за тях тази неделя, призовавам всички разумни и вярващи в бъдещето на този град хора да гласуват за нашите кандидат-кметове, защото съм сигурен, че те са единствено тези, които могат да се справят с проблемите на съответната община. Имаме общо 11 души, които отиват на балотаж и почти навсякъде срещу тях се изправят кандидати на ГЕРБ. Много от тези конкуренти са просто обидни. Само един пример – г-н Прошков, който е кандидат-кмет на Лозенец трябва да се изправи срещу Поля Станчева. Незнам колко партии е сменила тази госпожа, но със сигурност е некомпетентна и не може да се справи с такава задача.

При нас са хора, които стоят на позициите си, а от другата страна са хора, които непрекъснато се опитват да влязат във властта – Държавна сигурност на първо място. Тя от много години се опитва да влезе във властта, била е във властта и иска да си я върне.

Засега приключихме една, трябва да го кажем, много краткотрайна битка, затова сега започваме една много продължителна. В тази краткотрайна направихме това, което постигнахме, представете си какво ще направим за четири години.

Константин Папазов: Благодаря, че бях поканен да съм заедно с Мартин днес, ние се познаваме отдавна. Искам да кажа, че искрено съжалявам, че нито той, нито аз не успяхме да стигнем още по далеч, защото аз продължавам да вярвам, че този град се нуждае от дясно управление… Радвам се, че десните партии СДС и ДСБ най-после успяха да постигнат нещо много повече заедно, отколкото разединени и вярвам, че сега пред дясното трябва да има и втора, и тя е много важна стратегическа цел, да работи целенасочено да възвърне отново София,  там където и е мястото, защото ако през последните 15 години е имало синьо управление в последните две години, сигурен съм, че тук никой в залата няма да е друго мнение освен това, че цветът на Бойко Борисов не е изяснен. Следващите две години, защото неговата болна амбиция със сигурност ще го води към участие в парламентарните избори, трябва да бъдат поставени пред дясното като една ясна стратегия. Те вече направиха първият ход, като се обединиха. Сега, две години трябва да работят в тази посока, за да може София отново да има син кмет през 2009 година. В тази връзка аз вярвам, че и като човек, който е издигнат от Демократическата партия, не би трябвало да има никакви различия. Безкрайно съм благодарен на хората, които гласуваха за Мартин, защото не ме поставиха в тежката ситуация да нося лична отговорност, ако той евентуално беше с 1-2 пункта под Бриго Аспарухов. Така че, ако има нещо положително, специално за мен, от вчерашния ден, това е именно, че и без мен Мартин стана заслужено втори и съм убеден, че това е наистина един знак за всички десни да разберат, че нещо, което през миналите 6 години можем да определим като „колебливо представяне на изборите”, можем от сега да започнем да определяме, като „новата синя ера за столицата”, а с малко повече надежда и вяра и пътят на синя България, защото това е пътят, който ние трябва да изминем отново, за да не се водим само членове на ЕВропейския съюз, а да бъдем реални европейци. Сините хора са романтици и затова, ако не суперчестни, то поне са по-честни от останалите.
Желая успех и сега мога да си призная, защото вотът е таен, че гласувах за г-жа Гутева (кандидат-кмет на Алианс за София за район Триадица). Надявам се, че всички в тази седмица ще се справите с този първи много важен тест. Ние ще помогнем с каквото можем, това ще потвърди и г-н Христов, който е шеф на моят щаб.

Борислав Борислалов: Най-напред бих искал да благодаря на всички избиратели, които въпреки изключително гадната и лъжлива кампания, която водиха срещу СДС и ДСБ повярваха в обединението на десницата и дадоха своят вот за нас. Видя се, че в крайна сметка истината е по-силна от лъжите на доносници и клеветници. На второ място се обръщам директно към Бойко Борисов. Ако Бойко Борисов е човекът, за който се представя и има достойнство и държи на думата си, на 9 октомври той заяви, че ще изгони всички ченгета, които излязат в неговите листи. Ако той иска наистина да даде сигнал за това, че не е патерицата на БСП и не е проекция на президента Първанов, нека да бъде така достоен да оттегли кандидатите си в район Витоша и в район Оборище. Не може ченгета, които са обявени от комисията и които са доказано доносници на Държавна сигурност да претендират за доверието на гражданите от два района на София, за които ще е обидно тези хора да им бъдат кметове. Така че, очакваме да видим реакцията на кмета на Борисов. Третото, което искам да кажа, е че това, което се случва по отношение на организацията на изборите е скандално. Скандал, за който трябва да се потърси отговорност освен от прекия виновник за това, което се случва, а това е министър Николай Василев, отговорност носят и правителство и парламента за гаврата, която си  правят със закона за местните избори. Този закон е поправят 23 пъти от 1995 година досега – всеки път в последния момент и всеки път в изгода на управляващите. Не може за президентските избори в България да има три Районни избирателни комисии с по 19 члена всяка, а за общинските избори, които са много по-сложни и има четири вида избор, да има една Общинска избирателна комисия от 17 души. Хаосът, който стана, е заложен в това решение. За първи път от 1990 година се случва председатели на секционни избирателни комисии да си тръгват с торбите с протоколите вкъщи. Това, което се случи в НДК е наистина скандално и аз съм много притеснен, че балотажът е наистина на косъм да бъде провален. Има много изявления от членове на секционни избирателни комисии, от председатели, че няма да участват във втория тур на изборите. Незнам дали си давате сметка, за какво става дума.

Въпрос: Г-н Заимов, ще се кандидатирате ли за кмет на София на следващите местни избори?

Мартин: Не само ще се кандидатирам, аз ще съм следващият кмет на София.

Въпрос: Как ще работите с Бойко Борисов, след като сега ще ви се наложи?

Мартин: Аз имам доста добри лични отношения с Бойко Борисов. Имам добри лични отношения и с министър-председателя. Това обаче, не означава, че неговото правителство е добро. Даже бих казал, че е много лошо. По същия начин мисля, че г-н Борисов не става за кмет. Казвал съм му го в очите много пъти. Това обаче не означава, че няма да работим заедно в интерес на софиянци. ДО края на деня ще представя на всички политически сили, представени в общинския съвет „Харта за общите интереси на Софиянци” – нещата, които всички сме съгласни, че трябва да се променят. Това, че трябва да има метро, че трябва да се реши проблема със задръстванията, че трябва да се реши проблема с отпадъците. Ще предложа тези точки, по които всички сме съгласни и няма да спорим нито политически, нито икономически, никак. Ще се работи в интерес на всички софиянци. Очаквам от кмета Борисов да подкрепи тази харта.

Въпрос: Какво не ви достигна, за да убедите софиянци, че ще бъдете по-добрия кмет от Бойко Борисов?

Мартин: Това, което въобще не им достига днес на политиците – да убедят хората да гласуват. Никой не ни вярва. Това са много години приказки и не много резултати. Това е, което каза преди малко г-н Бориславов – 1990 година е последния път, когато има толкова лошо организирани избори. Ние се движим нагоре и в един някакви хора, аз предполагам, че отново тези, свързани с Държавна сигурност, но да кажем, че съм малко краен, но със сигурност хора, които не заслужават отговорността, която имат, поставят в положение всички избиратели в България да не искаме да гласуваме.

Въпрос: Г-н Папазов дава личната си подкрепа за районните кметове на Алианс за София или Демократическата партия също ги подкрепя?

Мартин: Г-н Христов, Демократическата партия би ли подкрепила районните кметове?

Николай Христов: Това се разбира от само себе си и ако трябва да дешифрираме това, в него се крият поне 4-5 неща. Зад него се крие общо минало, общи цели, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Г-н Папазов много ме изненада, когато започна да говори за стратегически политически цели и аз си помислих „Ето това е школата на Демократическата партия, как за два месеца от спортист се става политик.” Демократическата партия със сигурност ще подкрепи Алианс за София и ще кажа, че и ние имахме 11 кандидати за кметове в 24-те района на София и още снощни започнахме един първичен анализ на техните резултати. Има в някои от районите доста сериозен ресурс, който контролираме и който безусловно ще бъде насочен към кандидатите на Алианс за София. Това е, което мога да кажа от името на Демократическата партия съвсем отговорно. Още днес нашият щаб възобновява дейността си, както с кандидатите, които не успяха да стигнат на балотаж, така и с нашият кандидат от Панчарево, където все още има някои неизяснени обстоятелства, но той ще бъде на балотаж по наше общо дълбоко убеждение и ние заедно смятаме, че ще направим не 11 а 12 районни кметове на балотажа. Това е позицията на Демократическата партия.КОМЕНТАРИ
18
walaa

شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة تنظيف موكيت بالدمام
شركة تنظيف خزانات بالجبيل
شركة عزل مائى بالخبر
شركة كشف تسربات المياه بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تنظيف بيارات بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة نقل اثاث بالدمام
شركة تخزين اثاث بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تنظيف موكيت بالجبيل
شركة عزل اسطح بالجبيل
شركة كشف تسربات المياه بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة شفط بيارات بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة نقل عفش بالجبيل
شركة تخزين عفش بالجبيل
شركة تنظيف بالدمام
شركة عزل اسطح بالدمام
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تنظيف فلل بالاحساء
شركة تنظيف موكيت بالبخار بالاحساء
شركة تنظيف خزانات بالاحساء
شركة عزل اسطح بالاحساء
شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة تسليك مجارى بالاحساء
شركة شفط بيارات بالاحساء
شركة رش مبيدات بالاحساء
شركة نقل اثاث بالاحساء
شركة تخزين عفش بالاحساء
شركة مكافحة البق بالاحساء
شركة تنظيف شقق بالقطيف
شركة تنظيف خزانات بالقطيف
شركة عزل اسطح بالقطيف
شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة شفط بيارات بالقطيف
شركة مكافحة الفئران بالقطيف
شركة نقل اثاث بالقطيف
شركة تخزين عفش بالقطيف
شركة تنظيف فلل بجدة
شركة عزل خزانات بجدة
شركة عزل اسطح بجدة
شركة كشف تسربات المياه بجدة
شركة تسليك مجارى بجدة
شركة رش مبيدات بجدة
نقل عفش جدة
شركة مكافحة حشرات بجدة
شركة تنظيف فلل بابها
شركة تنظيف موكيت بابها
شركة تنظيف خزانات بابها
شركة عزل مائى بابها
شركة كشف تسربات المياه بابها
شركة تسليك مجارى بابها
شركة شفط بيارات بابها
شركة رش مبيدات بابها
شركة نقل عفش بابها
شركة تخزين اثاث بابها
شركة مكافحة حشرات بابها
شركة تنظيف فلل بخميس مشيط
شركة تنظيف موكيت بخميس مشيط
شركة عزل اسطح بخميس مشيط
شركة كشف تسربات المياه بخميس مشيط
شركة تسليك مجارى بخميس مشيط
شركة شفط بيارات بخميس مشيط
شركة نقل اثاث بخميس مشيط
شركة تخزين عفش بخميس مشيط
شركة مكافحة حشرات بخميس مشيط
شركة تنظيف فلل بمكة
شركة تنظيف موكيت بمكة
شركة تنظيف خزانات بمكة
شركة عزل مائى بمكة
شركة كشف تسربات المياه بمكة
شركة تسليك مجارى بمكة
شركة تنظيف بيارات بمكة
شركة رش مبيدات بمكة
شركة نقل اثاث بمكة
شركة تنظيف مجالس بالرياض
شركة تنظيف شقق بالرياض
شركة تنظيف موكيت بالرياض
شركة تنظيف خزانات بالرياض
شركة عزل اسطح بالرياض
شركة كشف تسربات المياه بالرياض
شركة تنظيف بيارات بالرياض
شركة رش مبيدات بالرياض
شركة نقل اثاث بالرياض
شركة تخزين اثاث بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة تنظيف فلل بالمدينة المنورة
شركة تنظيف موكيت بالمدينة المنورة
شركة تنظيف خزانات بالمدينة المنورة
شركة عزل اسطح بالمدينة المنورة
شركة كشف تسربات المياه بالمدينة المنورة
شركة تسليك مجارى بالمدينة المنورة
شركة تنظيف بيارات بالمدينة المنورة
شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
شركة نقل اثاث بالمدينة المنورة
شركة تخزين اثاث بالمدينة المنورة
شركة تنظيف موكيت بنجران
شركة تنظيف مجالس بنجران
شركة تنظيف فلل بنجران
شركة تنظيف شقق بنجران
شركة تنظيف خزانات بنجران
شركة تنظيف بنجران
شركة عزل اسطح بنجران
شركة كشف تسربات المياه بنجران
شركة تسليك مجارى بنجران
شركة تنظيف بيارات بنجران
شركة رش مبيدات بنجران
شركة نقل اثاث بنجران
شركة تنظيف كنب بنجران
شركة تخزين اثاث بنجران
شركة مكافحة حشرات بنجران
شركة تنظيف منازل بنجران
17
mostafa
If you are looking for a pest control company, make sure you go in for a more nature friendly biological pest control. Hire professionals since some pests are not easy to get rid of without the use of poison and highly toxic materials. They would ensure safety in use and ensure that your house is safe post the pest control, extermination of pests or fumigation. Always hire a locally accessible and easily approachable pest control service and the one that comes highly recommended- to ensure your safety and your family's health along with the assurance of effective and best pest control services. شركة تنظيف بالرياض شركة تنظيف فلل بالرياض شركة تنظيف واجهات حجر بالرياض شركة مكافحة الصراصير بالرياض شركة مكافحة بق الفراش بالرياض شركة تنظيف موكيت بالرياض شركة تنظيف مجالس بالرياض شركة نظافة بالرياض شركة تنظيف مسابح بالرياض شركة تنظيف شقق بالرياض شركة تخزين اثاث بالرياض شركة تخزين عفش بالرياض شركة تنظيف خزانات بالرياض شركة كشف تسربات المياه بالرياض شركة مكافحة الفئران بالرياض شركة نقل عفش بالرياض شركة نقل اثاث بالرياض
شركة عزل اسطح بالرياض شركة تنظيف بالخرج شركة تنظيف منازل بالخرج شركة تنظيف فلل بالخرج شركة تنظيف مجالس بالخرج شركة تنظيف خزانات بالخرج شركة كشف تسربات المياه بالخرج شركة رش مبيدات بالخرج شركة مكافحة حشرات بالخرج شركة نقل اثاث بالخرج شركة رش مبيدات بالدمام شركة عزل اسطح بجده شركة نقل اثاث بجده شركة تنظيف واجهات بجده شركة رش مبيدات بجده شركة كشف تسربات المياه بجده شركة تنظيف خزانات بجده شركة تنظيف فلل بجده شركة تنظيف منازل بجده شركة تنظيف مجالس بجده شركة تنظيف مجالس بالدمام شركة تنظيف منازل بالدمام شركة تنظيف فلل بالدمام شركة تنظيف خزانات بالدمام شركة كشف تسربات المياه بالدمام شركة رش مبيدات بالدمام شركة نقل اثاث بالدمام شركة تنظيف واجهات بالدمام شركة عزل اسطح بالدمام شركة عزل اسطح بمكة شركة نقل اثاث بمكة شركة تنظيف واجهات بمكة شركة رش مبيدات بمكة شركة كشف تسربات المياه بمكة شركة تنظيف خزانات بمكة شركة تنظيف فلل بمكة شركة تنظيف منازل بمكة شركة تنظيف مجالس بمكة شركة تنظيف مجالس بالخبر شركة تنظيف منازل بالخبر شركة تنظيف فلل بالخبر شركة تنظيف خزانات بالخبر شركة كشف تسربات المياه بالخبر شركة رش مبيدات بالخبر شركة نقل اثاث بالخبر شركة تنظيف واجهات بالخبر شركة عزل اسطح بالخبر
16
yasmenabdallah

تخزين اثاث شركة تخزين عفش بجدة نقل عفش جدة شركة تسليك مجارى بجدة شركة تنظيف خزانات بجدة شركات رش المبيدات الحشرية بجدة شركات مكافحة الحشرات في جدة شركة تنظيف شقق بجدة شركة تنظيف فلل بجدة شركة تنظيف بجدة شركات تنظيف المنازل في جدة شركة تخزين اثاث بجدة شركات رش المبيدات الحشرية بجدة شركات مكافحة الحشرات في جدة شركة تنظيف شقق بجدة شركة تنظيف فلل بجدة شركة تنظيف بجدة شركات تنظيف المنازل في جدة نقل عفش جدة شركة تنظيف خزانات بجدة شركة تسليك مجارى بجدة شركة تنظيف موكيت بجدة شركة عزل خزانات بجدة شركات رش المبيدات الحشرية بجدة شركات مكافحة الحشرات في جدة شركة تنظيف موكيت بجدة شركة تنظيف فلل بجدة شركات تنظيف المنازل في جدة نقل عفش جدة شركة تنظيف خزانات بجدة شركة تسليك مجارى بجدة شركة تنظيف موكيت بجدة شركات نقل عفش بالدمام شركة نقل عفش بالطائف نقل عفش مكة نقل عفش جدة شركة نقل اثاث بالرياض شركة تخزين اثاث بالدمام شركة نقل اثاث بالدمام شركة تنظيف خزانات بالدمام شركة تسليك مجاري بالدمام شركة رش مبيدات بالدمام شركة مكافحة حشرات بالدمام شركة تنظيف شقق بالدمام شركة تنظيف منازل بالدمام شركة تنظيف فلل بالدمام تنظيف بيارات بالدمام شركة نقل اثاث بالدمام شركة تنظيف خزانات بالدمام شركة تسليك مجاري بالدمام شركة رش مبيدات بالدمام شركة مكافحة حشرات بالدمام شركة تنظيف شقق بالدمام شركة تنظيف منازل بالدمام شركة تنظيف فلل بالدمام شركة تنظيف موكيت بالدمام 7 شركة تخزين اثاث بالدمام شركة تنظيف شركة تخزين اثاث بالرياض شركة نقل اثاث بالرياض شركة رش مبيدات بالرياض شركة مكافحة حشرات بالرياض شركة تسليك مجارى بالرياض شركة تنظيف خزانات بالرياض شركة تنظيف موكيت بالرياض شركة تنظيف شقق بالرياض شركة تنظيف منازل بالرياض شركة تنظيف فلل بالرياض تنظيف شقق شركة تخزين اثاث بالرياض شركة نقل اثاث بالرياض شركة رش مبيدات بالرياض شركة تسليك مجارى بالرياض شركة مكافحة حشرات بالرياض شركة كشف تسربات المياه بالرياض شركة تنظيف شقق بالرياض شركة تنظيف منازل بالرياض شركة تنظيف فلل بالرياض شركة تنظيف خزانات بالرياض مكافحة حشرات شركة تخزين اثاث بالرياض شركة نقل اثاث بالرياض شركة رش مبيدات بالرياض شركة تسليك مجارى بالرياض شركة كشف تسربات المياه بالرياض شركة تنظيف خزانات بالرياض شركة تنظيف شقق بالرياض شركة تنظيف منازل بالرياض شركة تنظيف منازل بالرياض شركة تنظيف منازل بالرياض شركة تسليك مجارى بالرياض شركة تنظيف منازل بالرياض شركة تنظيف شقق بالرياض شركة تنظيف مجالس بالرياض شركة تنظيف موكيت بالرياض شركة تنظيف بيارات بالرياض شركة رش مبيدات بالرياض شركة مكافحة حشرات بالرياض شركة تخزين اثاث بالرياض شركة نقل اثاث بالرياض شركة كشف تسربات المياه بالرياض شؤكة تنظيف خزانات بالرياض تخزين اثاث بجدة شركة مكافحة قوارض بجدة شركة مكافحة نمل ابيض بجدة شركة مكافحة صراصير بالدمام شركة تنظيف بيارات بالدمام شركة نظافة عامة مؤسسة تنظيف بالرياض شركة تنظيف شركة مكافحة حشرات ورش مبيدات برأس تنورة شركة كشف تسربات المياه بضرماء شركه رش مبيدات بجده شركة ديكور بالرياض شركة تنظيف فلل برأس تنورة شركة تنظيف بضرما شركة تسليك مجاري بشقراء شركة تنظيف بالمزاحمية شركة تخزين أثاث بضرما شركة تخزين أثاث برأس تنورة شركة تسليك مجاري بضرما شركة مكافحة حشرات ورش مبيدات بالدلم شركة تنظيف فلل بشقراء شركة تنظيف بيارات بالدلم شركة نقل اثاث بالاسكندرية شركة كشف تسربات المياه بضرما شركة عزل خزانات بضرماء شركة نقل أثاث بضرما شركة تنظيف بالجبيل شركه تنظيف خزانات بالأحساء شركة عزل أسطح بضرماء شركة تنظيف بالدلم شركة تسليك مجاري بالمجمعة شركة تخزين اثاث بضرماء شركة عزل أسطح برأس التنورة شركة كشف تسربات المياه بشقراء شركة تسليك مجاري برأس تنورة شركة عزل خزانات بالدلم احدث دهانات الحوائط شركة مكافحة حشرات ورش مبيدات بالمزاحمية شركة نقل اثاث بالقاهرة
15
sdfs
Търсене ...артин , не се хващайте с негодниците на Праматарски - помислете си за животното Любомил Иванов - върха на корупцията и некомпетентноста ,спомнете си за Кмета на Изгрев - Павлин не знам кой си и двамата изгонени от Транспорта за " съмнения за тежка корупциялСега искат да се прикрепят към някой нов кмет за да чогат да са на софрата - че иначе какво ще правят - ще се приберат в провинцията и ще си адвокатстват.Нали знаеш ,че жената на любомил е в борда на Егида ???!!!
14
Жалко, че Мартин не успя! Следващият път съм сигурен, че ще успее. Още отсега навивам хората които познавам, да гласуват за него.
Борисов видяхме какво струва... само приказки без действие.
13
ROUSLAN BAJDEKOV, 56 г. кв. Света Троица
Само няколко изречения. 1. Г-жа Поля Станчева - спомняте ли си стачката в радиото и кой беше движещата сила - същата червена другарка, която сега леко поразовя в герба. Тази Поля, използвайки националният ефир, така злорадо пропагандираше, променяше и преподреждаше фактите, че сигурно другарите са и връчили най-висшия медал за мерзост - те ги раздават с гордост. 2. С това, че толкова хора с нашите виждания не гласуваха позволихме на Сеславци, Чепинци, Негован, Войняговци /където генерал-кмета има близо 100%/ и др. подобни да ни накарат да търпим още 2 години този самозабравил се тип.
12
ОБИЧАМ СОФИЯ
Люси,
когато наричаш някого "боклук", е редно да се аргументираш.
Аз лично винаги гласувам в синьо, но на тези избори не подкрепих М.Заимов защото цялата му кампания беше едни обещания граничещи с научната фантастика.
А и няма да гласувам за кандидат подкрепен от Костов.
Дадох гласа си за наричания от теб "боклук" и се надявам сега когато има мнозинство и никой не му пречи да изпълни поне 50% от обещанията които даде.
Ако се провали, ще е аут от власта и политиката, защото синия електорат не прощава и не ходи под строй на избори за разлика от БСП и ДПС.
Не простих на Костов, Стоянов, Михайлова и т.н.
Няма да простя и на Борисов !
11
Люси
Винаги съм си мислила ,че Софиянци са будни хора,но уви само така съм си мислила.Отговорете ми, моля Ви, с какво толкова бяхте пленени от този ,,БУКЛУК,,та го предпочетохте пред Мартин Заимов ?
10
Петър Кърджилов, 23 , Красно село
Най-важното сега е всички да гласуваме в неделя за районните кметове на нашия \r\nДесен алианс!!! \r\nМоля, разходете се край урните и тази неделя! Иначе ще е срамота за нас - мислещите хора в града. \r\n
9
Браво на Мартин Заимов!
Браво за поканата на Тити Папазов на тази презконференция. Така се прави обединение на хората за каузата на Десен Алианс. Пожелавам той да се разширява и докато дойде време за Парламентарните избори да изгради едно по- различно лице на торерантост и прозрачност.
8
Светла Енчева, 43 г. кв. Западен парк
Благодаря, Марко :-) !
7
rada
Районните кметове в София ще се избират с балотаж
Bulgarian Post
2007-10-29 22:42:11

Във всичките 24 софийски района, в които за първи път се избират кметове, въпросът ще се реши на балотаж в неделя. При обработени малко над 86% от протоколите се вижда, че навсякъде ще има противопоставяне на кандидатите на ГЕРБ срещу кандидатите на "Алианс за София" СДС-ДСБ или на БСП.На повечето места кандидатите на ГЕРБ имат значителент аванс на първия тур. Единственият, който все още има шанс да бъде избран още на първия тур, е кандидатът на ГЕРБ за "Искър" Йордан Томов, който води с 56,93%.В район "Подуяне" Нешка Робева от БСП отива на балотаж срещу Ева Митова от ГЕРБ.В "Лозенец" бившата директорка на БНР Поля Станчева, която е кандидат на ГЕРБ, отива на балотаж срещу Прошко Прошков от "Десния Алианс".В "Средец" Георги Стефанов - кандидат на ГЕРБ (собственик и издатгел на в. "Седем"), отива на балотаж с Маргарита Гутева от "Десния Алианс".В "Красно село" Христо Апостолов от "Алианс за София" срещу Камен Перноречки от ГЕРБ.Във "Възраждане" кандидатът на "Десния Алианс" Николай Спасов отива на балотаж срещу кандидатката на ГЕРБ Ева Сеизова.В "Оборище" Пенка Арменкова от "Алианс за София" срещу Людмил Йорданов от ГЕРБ.В "Сердика" Йордан Димитров срещу Тодор Кръстев.В "Слатина" Агоп Овагенян от Десния Алианс срещу Антоанета Апостолова на ГЕРБ.В "Изгрев" Панайот Дончев от БСП срещу Кръстьо Кривов от ГЕРБ.В "Триадица" Людмил Андреев от "Алианс за София" срещу Евтим Евтимов на ГЕРБ.В "Красна Поляна" Стоян Пенев от "Алианс за София" срещу Иван Чакъров от ГЕРБ.В "Илинден" кандидатът на ГЕРБ Румяна Дойчинова срещу кандидатът на "Десния Алианс" Петър Тодоров.В "Надежда" Димитър Димов от ГЕРБ срещу Цветанка Георгиева от БСП.В "Младост" Петко Дюлгеров от ГЕРБ срещу Ирена Атанасова от БСП.В район "Студентски" Димитър Дилчев от ГЕРБ срещу досегашният кмет Венцислав Додоленски, издигнат от инициативен комитет.Във "Витоша" Боян Бояджиев, кандидат на ГЕРБ, срещу Любен Петров от "Десния Алианс".В "Овча Купел" Пламен Йорданов от ГЕРБ срещу Николай Манов от "Алианс за София".В "Люлин" Венетка Серафимова, кандидатка на ГЕРБ срещу Живко Желев от БСП.В район "Връбница" Младен Младенов от ГЕРБ срещу "Десния Алианс" с Виолета Съева.В Нови Искър Зорница Тодорова от ГЕРБ срещу Никола Никифоров, издигнат от инициативен комитет.В Панчарево Станимир Пеев, кандидат на ГЕРБ срещу Георги Георгиев, издигнат от инициативен комитет.В Банкя кандидатът на ГЕРБ Рангел Марков води убедително срещу Станислав Славов, издигнат от инициативен комитет.Районните кметове на Варна също ще бъдат избрани в неделя. И в петте района на балотаж отиват кандидати на ГЕРБ.
6
marko
Светла Енчева, 33 г. кв. Западен парк
30 Октомври / 10:42
Може ли някой да ми каже, откъде може да се получи информация кои районни кметове отиват на балотаж? Интересува ме по-специално Красна поляна.


v chervenata krasna poliana otivat:
Иван Вълчев Чакъров
ПП ГЕРБ

i
Стоян Траянов Танев
"Алианс за София" ( ДСБ и СДС):
"ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ", "СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ

za parviat na parvi tur sa glasuvali 29.61% a za vtoriat 20.71%
samo za informacia platno zad nego e bil 4erveniat kandidat na 18.20%
5
Елена
Мартин, аэ гласувах эа вас на теэи иэбори и съм доволна донякъде от реэултатите.Макар, че
ми се искаше ние да победим и вие да станете кмет на София. Энам, че ще се борите и няма
да се предадете докато не станете кмет на Софиа.Пожелавам ви го от сърце.На следващите
иэбори аэ пак ще гласувам эа вас эащото ви имам пълно доверие и энам,че ще направите
София европейски град.
4
Светла Енчева, 43 г. кв. Западен парк
Може ли някой да ми каже, откъде може да се получи информация кои районни кметове отиват на балотаж? Интересува ме по-специално Красна поляна.

Иначе, доколкото си спомням, Мартин беше казал, че няма намерение да напуска Демократическата партия, в която е от отдавна. Да се надяваме, че Праматарски няма да й е вечен председател...
3
Стефан
Признавам си - не гласувах на тези избори, няма да гласувам и на следващите!
И ще ви кажа защо. Драйфа ми се от цялата помия, в която е затънала политиката.
Не знам за какви "шашми" говори Мартин в Банкя и Драгалевци, но аз ще Ви разкажа за една друга, разиграла се в кв. Дружба.

Бях натоварен със задачата, да следя за прозрачността на изборния процес в една от секциите в този квартал. Ще спомена само няколко от случките, които ми направиха вшечатление:
1. В изборната комисия се намираше лице, което неколкократно е задържано, ляжало в затвор, дори ако не се лъжа БТВ правиха предаване за него. В квартала всички го знаят като "Циганинът" - дилър на ХЕРОИН в Дружда2!!! Дилър на ХЕРОИН!!! още веднъж Дилър на ХЕРОИН!!! в избирателната комисия.
2. Още едно лице от тази 'комисия', засякох в тоалетната на училището, да шмърка бяло, прахообразно вещество. Предполагам не КОКАИН, най вероятно АМФЕТАМИН, или както му викат "циганско бело"!!!

Нека спра до тук... само ще спомена, че голяма част от "комисарите", със задача да следят за прозрачността на изборите бяха набор '88 и '89. Твъдря го, защото познавам част от тях. Не че има нещо лошо в това децата да участват в обществено значими дейности, просто отбелязвам!
2
Иван
Мартине, успя да ме спечелиш, додох своя глас за ТЕБ! Така да се каже вече ме представляваш легитимно, политически - на местно ниво. Една малка молба, не се обграждай с хора като Тити Папазов. Показа че можеш, тогава изплувай от това БЛАТО!
1
alex
артин , не се хващайте с негодниците на Праматарски - помислете си за животното Любомил Иванов - върха на корупцията и некомпетентноста ,спомнете си за Кмета на Изгрев - Павлин не знам кой си и двамата изгонени от Транспорта за " съмнения за тежка корупциялСега искат да се прикрепят към някой нов кмет за да чогат да са на софрата - че иначе какво ще правят - ще се приберат в провинцията и ще си адвокатстват.Нали знаеш ,че жената на любомил е в борда на Егида ???!!!
КОМЕНТИРАЙ
  Въведете кода
ВКЛЮЧИ СЕ!

Публикувай тук важните за теб теми

В Обектив докладвай за прболемите в твоя квартал

Създай си приятели - с опцията за лични съобщения

ПИСНА МИ! - гласувай за най-горещите проблеми

Нов ПотребителВход
АКТУАЛНО КАЛЕНДАР
RSS

Петър Москов: "Алианс за София" ще бъде опозиция на управлението на Борисов

Извадка от пресконференцията в "Синият лъв"

Споразумение за принципите за работа в защита на интересите на гражданите на София

Видео: Пресконференцията на Мартин от 29.10.2007

Сряда, 31-ви октомври: Пресконференция на избраните за общински съветници от Алианс за София.

Пресконференция на Мартин Заимов – 29.10.2007

Жалба от Мартин Заимов, относно прозрачността на бюлетините

Мартин Заимов за изборите - bTV

Мартин Заимов: Винаги ще бъде опозиция на Бойко Борисов

Мартин Заимов: Зад мен застанаха демократично настроените хора в София

 
НОВИНИ НА ТВОЯ E-MAIL