Аз обичам София

Хотел Сердика

Не смея да публикувам снимка тъй като ме е срам като българин от гледката която представлява тази сграда на това свято място. Явно и политиците осъзнават позора след като на последното честване преместиха мястото на телевизионните репортажи. И все пак освен разруха, корупция на високо ниво и липса на воля за налагане на съществуващи законови мерки, друго не може да се види към момента.

Въпроси:

1.Какви реални мерки ще предприемете относно частните инвестиционни проекти, които явно и недвусмислено нарушават всякакви норми?

2.Как ще взаимодействате с главния архитект на София?

3.Как възнамерявате да се справите с 'подливане на вода' от страна на общинския съвет, който явно не винаги ще играе от един отбор с вас?

Такива и други въпроси силно ме вълнуват и съжалявам че не мога да намеря техния отговор в кампанията на нито един от кандидат кметовете. Вярвам че това е и основен проблем в намалената избирателна активност на хората между 18-30 г възраст. Надявам се в оставащите дни до изборите да чуем за поне няколко конкретни мерки и действия които възнамерявате да предприемете, за да 'смажете' ръждясалата общинска система.

Б. Митов 23г.

КОМЕНТИРАЙ
  Въведете кода
ВКЛЮЧИ СЕ!

Публикувай тук важните за теб теми

В Обектив докладвай за прболемите в твоя квартал

Създай си приятели - с опцията за лични съобщения

ПИСНА МИ! - гласувай за най-горещите проблеми

Нов ПотребителВход
 
НОВИНИ НА ТВОЯ E-MAIL