Аз обичам София

Абсурдно е, че децата в Бояна не могат да имат пешеходна пътека, защото оттам преминавал кортежът на президента Гоце (среща с граждани пред НДК)

Мартин Заимов: „Абсурдно е, че децата в Бояна не могат да имат пешеходна пътека и да пресичат безопасно, защото оттам преминавал кортежът на президента Гоце”

Кандидатът за кмет на София на десния „Алианс за София” обясни, че едно от първите неща, които ще направи, когато стане кмет, е да постави светофар на боянската улица „Беловодски път”, за да могат спокойно да преминават децата, отиващи на училище. Заимов се закани, че ако трябва, сам ще спре кортежа на президента Гоце и ще го принуди да спре и да изчака преминаващите пешеходци.

Това кандидатът на ДСБ и СДС обяви пред хората, които се събраха в четвъртък (25 октомври) да го подкрепят около Щаба на колела в парка на Националния дворец на културата. ”Единственото обяснение защо Гоце стана отново президент на България е същото като това защо Бойко Борисов и Бригадир Аспарухов бяха издигнати за кандидати за кмет”, каза Мартин Заимов. По думите му Неделчо Беронов е щял да бъде много по-достоен и добър президент на България.

Заимов обеща да премахне паркинга за привилегировани общинари, които се намира пред Столична община. „Аз и сега не притежавам собствена кола, мога да ходя на работа с градския транспорт, с колело, с такси или пеша”, заяви Заимов. Той илюстрира с друг пример нежеланието на определени привилегировани българи да се откажат от предимствата си, като посочи, че народните представители дълги години се противопоставят на проект за изграждането на подземен паркинг до парламента, защото такъв проект би....застрашил сигурността им.

Единствените интереси, на които ще служа, са на гражданите на София. Никой друг не може да ме задължи”, каза Заимов и пое ангажимента в някой от софийските паркове да бъде създаден Ъгъл на ораторите, подобно на онези в лондонския Хайд парк, където всеки ще може да говори на воля каквото поиска, дори и срещу кмета Заимов.


КОМЕНТИРАЙ
  Въведете кода
ВКЛЮЧИ СЕ!

Публикувай тук важните за теб теми

В Обектив докладвай за прболемите в твоя квартал

Създай си приятели - с опцията за лични съобщения

ПИСНА МИ! - гласувай за най-горещите проблеми

Нов ПотребителВход
АКТУАЛНО КАЛЕНДАР
RSS

Петър Москов: "Алианс за София" ще бъде опозиция на управлението на Борисов

Извадка от пресконференцията в "Синият лъв"

Споразумение за принципите за работа в защита на интересите на гражданите на София

Видео: Пресконференцията на Мартин от 29.10.2007

Сряда, 31-ви октомври: Пресконференция на избраните за общински съветници от Алианс за София.

Пресконференция на Мартин Заимов – 29.10.2007

Жалба от Мартин Заимов, относно прозрачността на бюлетините

Мартин Заимов за изборите - bTV

Мартин Заимов: Винаги ще бъде опозиция на Бойко Борисов

Мартин Заимов: Зад мен застанаха демократично настроените хора в София

 
НОВИНИ НА ТВОЯ E-MAIL