Аз обичам София

Мартин Заимов се срещна с граждани в строителния хипермаркет Мосю Бриколаж

Мартин Заимов се срещна с граждани в строителния хипермаркет „Мосю Бриколаж”. Десният кандидат за кмет на София постави сини сърца на всички важни места в магазина.

Придружен от настоящия кмет на столичния район Младост и кандидат за нов мандат инженер Иван Карайончев, Мартин Заимов се запозна в сряда 24 октомври с проблемите на гражданите на София, които в следобедните часове пазаруваха в хипермаркета “Мосю Бриколаж” на “Цариградско шосе”. Заимов им подари стикери с малки сини сърца – символ на предизборната кампания на десния “Алианс за София” – номер осем в интегралните бюлетини.

Възрастен господин, който се представи като Славчо, сподели, че отдавна вече не вярва на медиите, защото те помагат на политиците да бъде забулжадавано обществото. София страда от цял комплекс проблеми, но всичко се крие в загубата на доверие на гражданите към системата, каза той.

На китаец, французин и испанец, които търсеха обзавеждане и строителни материали за домовете си, се натъкна Мартин Заимов по време на обиколката. Те споделиха, че също много обичат София и му пожелаха успех в предизборна кампания.

Заимов получи като подарък книгата на професор Магдалина Станчева „София от древността до новите времена”. Авторът е бивш ръководител на Археологическия музей. Мартин обеща да закупи за своя сметка томове от книгата, които да бъдат раздадени на съветниците в СОС, когато той стане кмет на София.

100 километра нови велоалеи ще получат софиянци, ако бъда избран за кмет, обясни Заимов в отговор на въпрос на Людмил Топалов, който го попита защо естествения велопът в Ловния парк е заплашен от изчезване заради лошата поддръжка.

По време на посещението си в строителния хипермаркет Мартин Заимов и Иван Карайончев разговаряха и с изпълнителния директор на „Мосю Бриколаж” Андрей Евтимов.

КОМЕНТИРАЙ
  Въведете кода
ВКЛЮЧИ СЕ!

Публикувай тук важните за теб теми

В Обектив докладвай за прболемите в твоя квартал

Създай си приятели - с опцията за лични съобщения

ПИСНА МИ! - гласувай за най-горещите проблеми

Нов ПотребителВход
АКТУАЛНО КАЛЕНДАР
RSS

Петър Москов: "Алианс за София" ще бъде опозиция на управлението на Борисов

Извадка от пресконференцията в "Синият лъв"

Споразумение за принципите за работа в защита на интересите на гражданите на София

Видео: Пресконференцията на Мартин от 29.10.2007

Сряда, 31-ви октомври: Пресконференция на избраните за общински съветници от Алианс за София.

Пресконференция на Мартин Заимов – 29.10.2007

Жалба от Мартин Заимов, относно прозрачността на бюлетините

Мартин Заимов за изборите - bTV

Мартин Заимов: Винаги ще бъде опозиция на Бойко Борисов

Мартин Заимов: Зад мен застанаха демократично настроените хора в София

 
НОВИНИ НА ТВОЯ E-MAIL