Аз обичам София

Мартин превръща суходолското сметище в парк

Не просто парк, а в най-хубавия парк на София ще се превърне сметището в Суходол, след като бъде окончателно закрито. Това обеща кандидатът за кмет от “Алианс за София” Мартин Заимов на жителите на столичния район Овча Купел, с които се срещна в своя „Щаб на колела” във вторник вечерта (23 октомври).

Паркът в Суходол ще е специално място, което да привлича хората и децата и което да се превърне в една от атракциите на София, заяви Мартин Заимов. Десният кандидат за кмет поясни, че това ще стане след първоначалното отваряне на сметището в Суходол за още 18 месеца, през което време ще бъде изграден заводът за преработка на отпадъците в столицата. За окончателното закриване на сметището ще са необходими още около 6 месеца и още толкова, за да бъде изграден новият парк.

По отношение на обещанията, основната разлика между господата Борисов и Аспарухов и мен е, че аз знам как да изпълня това, за което говоря, добави десният кандидат за кмет.

В отговор на въпрос Мартин Заимов каза, че строго ще следи за чистотата и изпълнението на концесионните договори в София. Те в момента се нарушават и заради това градът е толкова мръсен, подчерта Заимов.

Жителите на Овча Купел зададоха на кандидата за кмет на ДСБ и СДС още редица въпроси, сред които: как ще реши транспортните проблеми на града, как ще се справи с дупките по улиците, със задръстванията, бездомните кучета, липсата на инфраструктура в района и т.н. Мартин Заимов отговори търпеливо и изчерпателно и обеща на гражданите винаги да е тяхно разположение през своя мандат. В срещата участва и кандидатът за районен кмет на десницата – Николай Манов.

КОМЕНТИРАЙ
  Въведете кода
ВКЛЮЧИ СЕ!

Публикувай тук важните за теб теми

В Обектив докладвай за прболемите в твоя квартал

Създай си приятели - с опцията за лични съобщения

ПИСНА МИ! - гласувай за най-горещите проблеми

Нов ПотребителВход
АКТУАЛНО КАЛЕНДАР
RSS

Петър Москов: "Алианс за София" ще бъде опозиция на управлението на Борисов

Извадка от пресконференцията в "Синият лъв"

Споразумение за принципите за работа в защита на интересите на гражданите на София

Видео: Пресконференцията на Мартин от 29.10.2007

Сряда, 31-ви октомври: Пресконференция на избраните за общински съветници от Алианс за София.

Пресконференция на Мартин Заимов – 29.10.2007

Жалба от Мартин Заимов, относно прозрачността на бюлетините

Мартин Заимов за изборите - bTV

Мартин Заимов: Винаги ще бъде опозиция на Бойко Борисов

Мартин Заимов: Зад мен застанаха демократично настроените хора в София

 
НОВИНИ НА ТВОЯ E-MAIL