Аз обичам София

Митинг-концерт: "Те знаят как да управляват казарми, ние знаем как да управляваме град"

„София ще стане хубав град!”
С тези думи Мартин откри днешния митинг-концерт. Той се качи на сцената, заедно с всички районни кандидати издигнати от десния алианс. „Ние сме тук, защото имаме ясна цел. Да управляваме открито града. Другите имат скрити цели, за които ние не знаем. Но ние сме пред вас открити и обединени,” добави той.

По думите на Мартин Заимов, досега единственото, което Бойко Борисов и Бригадир Аспарухов възпроизвеждат, е мъгла. „Аз и всички тези хора зад мен искаме в София всичко да се вижда – всяка ваша стотинка да се вижда. Затова, ще носим отговорност пред вас – обещавам!,” добави десният кандидат.

В краткото си обръщение Мартин заяви още, че досега София не е имала дясно управление. „Защо – защото нищо хубаво не е направено, а нищо, което е направено, не е ясно направено. Единствено десните хора са направили нещо за тази страна, единствено десните знаят, как да направят нещо за тази страна”. „Те знаят как да управляват казарми, ние знаем как да управляваме град".
След Мартин, Прошко Прошков, кандидат за районен кмет на Лозенец, каза: „София ще бъде синя, защото този път имаме за кого да гласуваме „за”, а не да гласуваме „против” нещо или напук на някого. Имаме кандидат-кмет, който е удоволствие – човек със сако, панталон и колело. Така е в цяла Европа.”

Преди да се качат на сцената заедно, Иван Костов от ДСБ и Пламен Юруков от СДС, също направиха кратки обръщения към събралите се пред Народния Театър.
Иван Костов призова всички да гласуват, ако искат нещо в София да се промени в правилна посока. ”Толкова е ясно как ще спечелим изборите, че трябва да го кажем още един път. Първо ще бием Бригадир Аспарухов. Ще бъде лесно да го бием и трябва да го направим. След това ще бием и Бойко Борисов,” каза лидерът на ДСБ. „Трябва да го бием, за да се спре това, което се случва в България вече години наред. Откакто дойде лицемерието в българската политика със Симеон Сакскобурготски, откакто започнаха пак да изпълзяват мутрите и единствената радост за хората останха силиконовите певици, нещата не вървят добре в България,” добави Костов.
Той заяви, че не може и не трябва да се използват изборите в София като трамплин за политическа кариера на Бойко Борисов. „Първо трябва Мартин да отиде на втори тур и после да бием Бойко Борисов, това е простата рецепта на изборите,” според Иван Костов.

Пламен Юруков призова да се работи още по-усилено през следващите седем дни, за да може промяната, която ще донесе Десния алианс да се случи. „След като направихме кампания с усмивка, която показа, че имаме кандидат, който може да отиде в Брюксел без да се притеснява и без да води преводач, трябва да гласуваме за него, защото всички ние искаме София да бъде модерен европейски град,” каза лидерът на СДС.

Концертът започна и продължи с изпълнения на известни личности от българската музикална сцена, сред които Стоян Михалев и Виктор, Милена, Д2 и квартет Мистик.

КОМЕНТИРАЙ
  Въведете кода
ВКЛЮЧИ СЕ!

Публикувай тук важните за теб теми

В Обектив докладвай за прболемите в твоя квартал

Създай си приятели - с опцията за лични съобщения

ПИСНА МИ! - гласувай за най-горещите проблеми

Нов ПотребителВход
АКТУАЛНО КАЛЕНДАР
RSS

Петър Москов: "Алианс за София" ще бъде опозиция на управлението на Борисов

Извадка от пресконференцията в "Синият лъв"

Споразумение за принципите за работа в защита на интересите на гражданите на София

Видео: Пресконференцията на Мартин от 29.10.2007

Сряда, 31-ви октомври: Пресконференция на избраните за общински съветници от Алианс за София.

Пресконференция на Мартин Заимов – 29.10.2007

Жалба от Мартин Заимов, относно прозрачността на бюлетините

Мартин Заимов за изборите - bTV

Мартин Заимов: Винаги ще бъде опозиция на Бойко Борисов

Мартин Заимов: Зад мен застанаха демократично настроените хора в София

 
НОВИНИ НА ТВОЯ E-MAIL