Аз обичам София

Проблемите в София

Чудя се как новият кмет ще се справи с всичките проблеми, които крие София. Е, все пак, продължавам да се надявам, че ще се получи нещо!
Един от най-важните проблеми на София е мръсният въздух. Когато се кача на Витоша и погледна надолу, познайте какво виждам - смог, разтлял се над София като гладката повърхност на езеро.
Друг проблем са задръстванията. На всяка улица, която е в центъра има задръствания от 8.00 до 20.00. Това е тормоз и за пешеходците, и за шофьорите, и за природата.
След това се класира проблемът със строежите. Имаше забрани за строежите, но кой да ги спазва? На всеки тротоар има поне една нова сграда, която се строи 5 години (колкото и да е малка) и се правят изолации само на някои части от сградите. Защо сградите ни са като на клоуни? Първата боя е сива, втората е оранжева (само на половината от сградата)!
В Кемниц (Германия) няма такива неща. На улиците няма нито една цигара, няма изоставени строежи, сградите са в един цвят и са едни и същи по форма - старомодни и красиви.
Е, това е от мен. Ако трябва да изредя всички проблеми на София, това ще ми отнеме 1 седмица!КОМЕНТИРАЙ
  Въведете кода
ВКЛЮЧИ СЕ!

Публикувай тук важните за теб теми

В Обектив докладвай за прболемите в твоя квартал

Създай си приятели - с опцията за лични съобщения

ПИСНА МИ! - гласувай за най-горещите проблеми

Нов ПотребителВход
 
НОВИНИ НА ТВОЯ E-MAIL