Аз обичам София

Мартин във Връбница: Хубав град е този град, в който всеки се чувства добре

Независимо от това, че тук сме далеч от центъра, всеки столичен район трябва да се чувства в центъра.

С тези думи кандидатът за кмет на „Алианс за София” Мартин Заимов се обърна към жителите на квартал „Обеля” в столичния район Връбница. Снощи (19 октомври) той посети своя „Щаб на колела”, разположен при първата станция на метрото в квартал „Обеля-2”.

Мартин Заимов обясни, че е запознат с всички нерешени проблеми на района, заради които хората са обезверени и нямат доверие в работата на общината. „Ще се боря категорично това да се промени,” каза кандидатът на ДСБ и СДС и продължи: „В Обеля и Връбница ще има канализация още в първите години на моя мандат, инфраструктурата в района ще се подобри и една от основните артерии в града, каквато е „Ломско шосе”, ще бъде разширена, ще бъдат построени и нови детски градини”.

„Хубав град е този град, в който всеки се чувства добре. Трябва да се грижим за по-слабите, за инвалидите и за непълноценните,” заключи Мартин Заимов.

Мартин Заимов заедно с г-жа Виолета Съева, десния кандидат за кмет на район Връбница, разговаряха с гражданите на района, събрали се при Щаба на колела. Софиянци обсъждаха с г-н Заимов и г-жа Съева темата за пукнатините на Паметника на съветската армия, за които по-рано в петъчния ден щабът на Мартин Заимов алармира общината и обществеността. Жителите на Връбница бяха категорични, че сегашната управа на общината не си върши работата.

Повече информация за Виолета Съева:
родена е на 03.07.1962 г. Завършила е УНСС София и ТУ София - магистър по икономика и магистър инженер. Занимава се с ръководене на проекти и инвестиции, освен това е била началник отдел “Административно и информационно обслужване” в СО – район “Връбница”, научен сътрудник в Институт за развитие на промишлеността и конструктор в ДЗУ- Стара Загора. Има опит в неправителствени организации - член е на управителния съвет на училищно настоятелство СМГ София, изпълнителен директор е на училищно настоятелство 74 СОУ, управител е на Национално сдружение «Зелено злато». Омъжена е, с две деца.


КОМЕНТИРАЙ
  Въведете кода
ВКЛЮЧИ СЕ!

Публикувай тук важните за теб теми

В Обектив докладвай за прболемите в твоя квартал

Създай си приятели - с опцията за лични съобщения

ПИСНА МИ! - гласувай за най-горещите проблеми

Нов ПотребителВход
АКТУАЛНО КАЛЕНДАР
RSS

Петър Москов: "Алианс за София" ще бъде опозиция на управлението на Борисов

Извадка от пресконференцията в "Синият лъв"

Споразумение за принципите за работа в защита на интересите на гражданите на София

Видео: Пресконференцията на Мартин от 29.10.2007

Сряда, 31-ви октомври: Пресконференция на избраните за общински съветници от Алианс за София.

Пресконференция на Мартин Заимов – 29.10.2007

Жалба от Мартин Заимов, относно прозрачността на бюлетините

Мартин Заимов за изборите - bTV

Мартин Заимов: Винаги ще бъде опозиция на Бойко Борисов

Мартин Заимов: Зад мен застанаха демократично настроените хора в София

 
НОВИНИ НА ТВОЯ E-MAIL